Potpisivanje ugovora za promidžbu i vidljivost

U Karlovcu je potpisan ugovor za početak suradnje na projektu „Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu“ kojeg su potpisali agencija Mediahint i Gradska toplana Karlovac. Temeljni cilj sufinanciranja je povećanje učinkovitosti centralnih toplinskih sustava

Direktor društva, Hrvoje Klobučar, ističe kako je doprinos gradu Karlovcu kao zelenom gradu upravo promicanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije. Glavni ciljevi projekta su povećanje učinkovitosti sustava distribucije toplinske energije, stvaranje preduvjeta za cjelonoćno grijanje kao i priprema za uvođenje topline iz obnovljivih izvora energije.

„U okviru projekta realizirat će se zamjena 15,7 kilometara trase vrelovoda, odnosno 31,4 kilometara cijevi, revitalizacija opreme vrelovodnog dijela toplinskih podstanica, modernizacija crpki pogona distribucije i sustava za kemijsku pripremu vode te ugradnja centralnog upravljačkog sustava za vođenje i nadzor mreže.“ – naglašava Klobučar o razvoju projekta.

Uloga Mediahinta u projektu je osigurati promidžbu i vidljivost, što uključuje  organizaciju i pripremu događanja s ciljem educiranja o važnosti revitalizacije centralnog toplinskog sustava, izradu komunikacijske strategije i vizualnog identiteta, pripremu i tisak promotivnih materijala,  internetsku promociju projekta (koja uključuje izradu i oblikovanje internetske stranice), lokalnu radio i TV kampanju, oglašavanje na društvenim mrežama i odnose s medijima.

Blanka Tomašić, direktorica agencije Mediahint, izjavila je: „Uvijek nas posebno vesele projekti s ciljem očuvanja ekosustava i poticanja izgradnje obnovljivih izvora energije, tako da smo sretni što ćemo biti dio projekta i doprinosa gradu na četiri rijeke.“

VRIJEDNOST PROJEKTA PROCJENJUJE SE NA IZNOS OD 128.222.862,00 KN PRIHVATLJIVIH TROŠKOVA OD ČEGA SE 103.585.047,02 KN FINANCIRA BESPOVRATNIM SREDSTVIMA IZ EU FONDOVA. DATUM PROVEDBE PROJEKTA: 30.04.2021. – 30.12.2023.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)