Potpisivanje Ugovora za zamjenu pumpnih agregata s frekventnim pretvaračima i revitalizaciju sustava kemijske pripreme vode

Obnova toplovoda karlovačke Gradske toplane je na pomolu, a upravo je potpisan ugovor za zamjenu pumpnih agregata s frekventnim pretvaračima i revitalizaciju sustava kemijske pripreme vode u sklopu Projekta „Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu“.

Iz Toplane podsjećaju da će se ovim projektom revitalizirati vrelovodna mreža grada Karlovca. Danas su ugovor potpisali direktor Gradske toplane Hrvoje Klobučar i direktor tvrtke STRIX -ECO d.o.o., Darko Milić.

Nakon nabave opreme potrebne za zamjenu pumpnih agregata slijedi ugradnja iste u distribucijsko postrojenje Gradske toplane, čime će se modernizirati i dodatno automatizirati sustav distribucijskih crpki u okviru pogona distribucije kao i sustav za kemijsku pripremu vode, rečeno je na potpisivanju.

Vrijednost ovog ugovora je 2,6 milijuna kuna bez PDV-a, dok je ukupna vrijednost projekta vrtoglavih 133,8 milijuna kuna, od čega će biti sufinancirano EU novcem 103.5 milijuna. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)