Započela isporuka vrelovodnih cijevi za radove na revitalizaciji vrelovoda u 2023. godini

Započela je isporuka vrelovodnih cijevi za radove Grupe 3 u sklopu aktivnosti Zamjena vrelovodnih cijevi i ventilskih okana koji se odvijaju u okviru projekta „Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu”. Cijevi su dostavljene u Karlovac, a radovi se nastavljaju čim završi ogrjevna sezona, odnosno, planirano je da to bude u svibnju 2023. godine.

Ugovor za radove Grupe 3 potpisan je sa Zajednicom ponuditelja: ZG Marine d.o.o., BK Montaža d.o.o. i Zagreb montaža d.o.o.

Cilj ovog projekta je omogućiti održivi razvoj centralnog toplinskog sustava na području grada Karlovca povećanjem pouzdanosti i sigurnosti isporuke toplinske energije, manjim gubicima toplinske energije i povezanim troškovima te manjom emisijom stakleničkih plinova.

Projekt Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu sufinancira se sredstvima Europske unije. Procijenjena vrijednost projekta iznosi 133.872.862,00 kn od čega su prihvatljivi troškovi 128.222.862,00 kn, a od kojih se 103.585.047,02 kn financira bespovratnim sredstvima iz EU fondova, putem ITU mehanizma.

Audio zapis

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)