Održani susreti s građanima s ciljem informiranja o provedbi projekta „Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu“

Početkom svibnja održani su susreti sa stanovnicima gradskih četvrti Grada Karlovca u kojima su ovih dana započeli radovi na revitalizaciji vrelovodne mreže, projektu sufinanciranom sredstvima EU.

02. svibnja 2023. godine održan je susret sa stanovnicima GČ Grabrik, Novi Centar i Luščić-Jamadol, a 03. svibnja 2023. godine sa stanovnicima GČ Zvijezda i GČ Banija.

Na navedenim susretima predstavnici naručitelja Gradske toplane d.o.o. i izvođača Zajednice ponuditelja BK Montaža, Zagreb Montaža, ZG Marine podijelili su s građanima informacije o važnosti provedbe projekta Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu, iznosu sufinanciranja te ciljevima i dobrobitima koje će im provedba projekta donijeti.

Nakon uvodnog izlaganja, građani su imali priliku postaviti pitanja predstavnicima naručitelja i izvođača. Pitanja su većinom bila vezana za odvijanje prometa tijekom trajanja radova, vraćanje trase u prvobitno stanje i ugradnju opreme u toplinskim podstanicama.

Na sva pitanja predstavnici naručitelja i izvođača dali su odgovore i naglasili kako stoje na raspolaganju i ubuduće kako bi se projekt uspješno završio, a građani bili zadovoljni njegovim učincima.

Projekt Revitalizacija vrelovodne mreže u gradu Karlovcu sufinancira se sredstvima Europske unije. Procijenjena vrijednost projekta iznosi 133.872.862,00 kn od čega su prihvatljivi troškovi 128.222.862,00 kn, a od kojih se 103.585.047,02 kn financira bespovratnim sredstvima iz EU fondova, putem ITU mehanizma.

Audio zapis

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)